Belangenvereniging voor hondenbezitters.

Moderator: Irene

M@ri@n

Belangenvereniging voor hondenbezitters.

Berichtdoor M@ri@n » Di Mei 08, 2007 08:06

Beste mensen,

Om te beginnen willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Anita van Baar en Marja Nieuwets uit Beverwijk. We zijn de gelukkige eigenaar van twee Golden Retrievers en een Border Collie en de initiatiefnemers van Hondje Beton Nederland. Steeds vaker worden we geconfronteerd met beperkende maatregelen ten aanzien van de hond. Het lijkt wel of de hond steeds vaker een onwelkome gast wordt. De gebods- en verbodsborden schieten vaak als paddestoelen uit de grond. Deze signalen horen wij vanuit heel Nederland.
Als individuele hondenbezitter sta je vaak met je rug tegen de muur. De uitrengebieden zijn vaak niet meer dan groenstrookjes langs drukke wegen.

We hopen met Hondje Beton Nederland hondenbezitters te verenigen en de behoeften van de hond en zijn baas op de politieke agenda te krijgen, zowel op gemeentelijk als op provinciaal niveau. Op dit moment is Hondje Beton Nederland nog helemaal niks. We hebben een website gebouwd met een forum en de mogelijkheid om oproepen te doen om plaatselijk samen in actie te komen.
We hopen dat we mensen vinden die met ons mee willen doen. Daarom doen we een beroep op u. Rasverenigingen hebben een enorm bereik. Misschien kunt u een artikel over dit onderwerp schrijven in uw contactblad en een link maken vanaf uw website. Het spreekt vanzelf dat wij onmiddellijk een link terug maken.

Misschien ten overvloede maar wij willen mensen motiveren om voor de rechten van de hond op te komen, maar we accepteren alleen initiatieven die vriendelijk van aard zijn.
We hopen dat we op uw steun kunnen rekenen. Laat ons alstublieft hoe u tegen dit initiatief aankijkt.

Met vriendelijke groet,

Anita van Baar & Marja Nieuwets
Berkelplein 23
1946 BG Beverwijk
0251-247619
www.hondjebeton.nl
info@hondjebeton.nl

Terug naar “Diversen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten